Visst var det Magnus Carlsson!

Magnus Carlsson slog igenom som artist när jag var ungefär två år, alltså för cirka 20 år sedan. Och som han slog igenom! Med fler än 20 guldskivor, ett tiotal platinaskivor och tre grammisar i bagaget så har han blivit en av Sveriges mest älskade artister. Till en början turnerades det främst runt om i landet med Barbados men även Alcazar har haft Magnus som en bandmedlem och med dem förde turnéerna honom runt i hela världen. Men den Magnus som vi känner idag är ju främst soloartist, när han inte sjunger duetter med någon på Diggiloo-scenen såklart.
Förra året tävlade Magnus i Melodifestivalen för åttonde gånger och jag hoppas i alla fall att det snart är dags för honom att ställa upp där igen…

Både jag och Magnus åkte ju med Diggiloo även förra året och jag tycker det ska bli väldigt roligt att han följer med även nästa år! En otroligt varm och genuin människa, det är svårt att tro att det finns något ont i honom. Men om man ska tro Björn Kjellman så kunde man ju se Magnus ”dåliga” sida i tandläkarnumret i somras för er som kommer ihåg det…det återstår att se vad Magnus kommer hitta på på scenen under nästa sommar!

Ni har väl inte missat frågestunden som jag hade med honom förra året?

För den som vill veta ännu mer om Magnus så kan ni besöka hans egna hemsida och sociala medier!

Håll utkik på vår Facebook under morgondagen då vi släpper nästa video i stafettävlingen. Så då är det dags att gissa igen!