Melodifestivalkväll igen

Ikväll är det dags för Melodifestivalens andra deltävling och där har vi ju som bekant inga av årets Diggiloo-artister med, men vi kommer kunna se några artister som vi har haft med på Diggiloo-scenen tidigare år. David Lindgren till exempel, som var med i Diggiloo 2013 går ut med startnummer ett under kvällens program så honom borde vi Diggilooare stötta tycker jag!

I pausunderhållningen kommer vi dessutom kunna se en av förra årets artister, en fantastisk kvinna som har varit med i Diggiloo flera gånger, Charlotte Perelli. Hon skulle ju egentligen ha varit en av programledarna i kvällens program men efter lite strul med sponsorer och reklamuppdrag fick det helt enkelt bli endast som mellanakt istället. Men det ska bli roligt att se oavsett, hon och Gina kommer säkert ha hittat på något roligt. På Charlottes blogg finns massor av härliga bilder från repetitionerna, missa inte det!

Och här kan du titta på programmet om du inte har tillgång till TV-apparaten ikväll! Nu ska jag beställa en pizza och ta fram popcornen så jag är redo. Om en timma börjar det!

/Emilia