Mycket på gång!

Ja, det är många bollar i luften för alla Diggilooare just nu, det är mycket som händer helt enkelt. Så trots att gissningstävlingen är över är det fortfarande full fart på hela gänget. Bland annat vet jag att man i nuläget håller på att sammanställa crewet som ska åka med under sommaren, alltså till exempel scenchef, arenaansvarig och alla andra som åker med runt och ser till att scenen och arenan byggs upp i tid. Dessutom är man i full gång med planeringen av själva innehållet, det kreativa teamet, alltså producenter, regissörer osv, var i Vadstena i förra veckan för att planera och spåna idéer. Lasse Holm gjorde en intervju med MVT där han avslöjar lite om showen, den kan ni läsa här. Men jag ska ta mig ett eget snack med Lasse nästa vecka och se om jag kan få ur honom lite fler hemligheter om sommaren…

Och för er som inte riktigt orkar vänta ända till sommaren för att se våra fantastiska artister så finns det ju en del TV-program man kan spana in. Som ni ju säkert redan har koll på har vi tre artister med i årets Melodifestival, Ace Wilder har redan tävlat och gick direkt till final med sin grymma låt Don’t Worry. Den ser vi fram emot att höra i sommar! Så vi säger stort grattis igen och lycka till i finalen Ace!! Den här veckan har vi inte med någon av årets artister, men en föredetting har vi allt. David Lindgren som var med i Diggiloo 2013 är med och tävlar, det blir kul. I deltävling tre har vi ju som bekant vår käre Oscar Zia som ju nyligen gått ut med att han är homosexuell. Jag tycker det är så underbart att han vågar vara ärlig med vem han är och jag vet att vi alla i Diggiloofamiljen stöttar honom till tusen. Heja Oscar!! Linda Bengtzing för entré i deltävlingen fyra så då är det återigen dags att heja ordentligt.

Andra program där ni kan se några av årets artister är ju Lille-lördag med Per Andersson och Lotta Engberg som ni kan se ikväll klockan 21.00 i TV4. En av förra årets Diggiloo-artister Mollie Lindén och en av årets Oscar Zia bildade lag i förra söndagens Så ska det låta, det kan ni se här.

Så ja, mycket som händer hela tiden! Imorgon ska jag själv in till kontoret för lite planering av fler tävlingar och andra spännande grejer som händer framöver…så då ska jag försöka hitta lite fler smaskiga nyheter som ni kan få reda på. Ha en fin kväll så hörs vi!

/Emilia