Nyår i Marbella?

Ja, det hade i alla fall inte jag tackat nej till…men det var inte jag som hade turen att få fira det nya året i värmen, det var (såklart!) ingen mindre än vår egen Lasse Holm. Det finns ju tydligen en otroligt vacker golfbana i Marbella som heter Los Naranjos och som de flesta nog vet är ju Lasse en riktigt golfälskare så jag kan tänka mig att det passade honom som handen i handsken att fira där. Golfklubben har dessutom en stor fest med trerätters middag kvällen till ära som avslutas med ett mäktigt fyrverkeri som man ser över golfbanan. Så hans nyår bestod av sol, golf och trevligt sällskap hälsar han. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk…

Men det är inte bara Lasse som reser runt, ni som hängt med Diggiloo ett tag känner kanske till att det någon gång under våren brukar vara en liten inspirationsresa till något häftigt resmål. Förra året till exempel så åkte gänget till Grekland för att hälsa på Helena Paparizou. Andra platser de har besökt är Los Angeles, Miami och Dubai. Jag undrar vart det kommer bära av i år…det börjar ju i alla fall bli dags för att planera det snart! Man kan ju inte låta bli att drömma sig bort till sol och bad nu när det är massor med snö och kallt ute. Men snart är det sommar igen och jag hoppas verkligen att tiden går fort nu!!

Sköt om er i kylan!

/Emilia