Oscar Zia – redan tillbaka

Oscar Zia är ”lillen” i gänget den här sommaren, för med sina 19 år är han definitivt yngst. Men trots sin unga ålder har han hunnit med det mesta och är redan en erfaren artist. 2012 var han med i X-Factor och det var det som blev hans genombrott. 2013 deltog han i både Melodifestivalen och Let’s Dance där han faktiskt kom tvåa! Och det var naturligtvis det som Jessica syftade på i presentationen, han är bra på att dansa men inte riktigt lika bra som henne för hon vann ju hela Let’s Dance (olika år visserligen, men ändå!). 2014 var han återigen med i Melodifestivalen och följde därefter med på sin första Diggiloo-turné. I år upprepar han den bravaden med först ett nytt bidrag som han tävlar med i deltävling 3 som går av stapeln 23e februari i Norrköping, glöm inte rösta då! Därefter följer han alltså med oss runt i sommar, han är redan tillbaka på vår härliga Diggilooscen.

Jag känner inte Oscar speciellt bra än, första gången jag träffade honom var förra året när han kom och såg vår show i Båstad tillsammans med Per Andersson och Andreas Weise. Men han verkar vara en otroligt varm och charmig personlighet och jag ser verkligen fram emot att lära känna honom bättre. Vem vet vad han kommer hitta på här på bloggen i sommar…

Vill du lära känna Oscar närmare kan du följa honom på hans sociala medier, som också nämndes i presentationen är han omåttligt populär och han delar med sig av härliga bilder från sitt liv. Missa inte det!

Snapchat: oscarzia

Instagram: oscarzia

Facebook: Oscar Zia Official

Twitter: oscarzia

Hemsida: www.oscarzia.se

Imorgon dyker nästa del av tävlingen upp, vi hörs när det är dags att avslöja vinnaren!

/Emilia