Redan andra advent?!

Tiden bara flyger iväg och det är redan dags för andra advent. Förra veckan var det Sami och Lasse som ville skicka en hälsning. Den här veckan är det Thomas Di Leva och Linda Bengtzing som har en liten adventshälsning!

Hur firar ni andra advent? Jag gör precis som vanligt, äter lussebullar och pepparkakor, kollar lite julkalendrar och pyntar här hemma. Och precis som Thomas och Linda säger så tänder jag massvis med ljus. Kommer förhoppningsvis att släcka dem sen också…

Annars då? Igår hade vi biljettsläpp för Diggiloo! Äntligen kan ni faktiskt köpa era biljetter till nästa sommar. Har ni bokat än? Vart ska ni se oss nästa sommar? Det är ju många orter som vi kommer tillbaka till även i år men det blir också några nya orter, i alla fall för mig. Ronneby och Skokloster till exempel, det ser jag fram emot lite extra faktiskt! Men glöm inte fixa biljetter nu, annars kanske de allra bästa platserna redan är tagna. Jag tror jag har sagt det förut men det är ju faktiskt en perfekt julklapp till någon man tycker om. Och man slipper ge sig ut i julstressen i stan…här kan ni fixa era biljetter om ni inte redan gjort det.

Vi hörs!

/Emilia