Lasse Holm i Jukeboxen i P4

Jag har precis pratat med mannen som alltid har många bollar i luften, som alltid har något på gång. Lasse Holm. Även känd (för mig) som en person som har förmågan att inspirera andra endast genom en kort pratstund. För varje gång jag pratar med Lasse så blir jag taggad på att bara köra, jobba, skriva! Och det är ju en väldigt bra egenskap att ha när man jobbar i den här branschen, att kunna inspirera på det sättet. Men nog om det och mer om vad han faktiskt har haft för sig i veckan…

Det är såklart mycket planering på gång inför Diggiloo, men exakt vad det är de kommit fram till och vad de har gjort kommer lite längre fram. I veckan besökte Lasse även en finlandsfärja där han medverkade i en talkshow och dessutom har han spelat in ett radioprogram. På lördag klockan 19.03 kan ni lyssna på Lasse och Kikki Danielsson som kör programmet Jukeboxen i P4. Den ganska gamla, men ändå helt underbara bilden på Kikki och Lasse Holm i skägg hittade jag på programmets Facebooksida. Så härlig bild, eller hur? Kikki och Lasse tävlade tillsammans i Melodifestivalen 1978 med låten Miss Decibel tillsammans med Wizex. Här kan ni se framförandet:

Helt fantastiskt! Så det kan ju bli en härlig uppladdning inför Melodifestivalen som börjar 20.00 i SVT där vår kära Oscar Zia är med och tävlar. Men mer om det senare i veckan!

/Emilia