Vad vill ni veta om Diggiloo?

Den här bloggen är ju till för er skull så därför vill jag passa på att fråga er vad ni vill veta mer om. Vad är du nyfiken om när det kommer till Diggiloo?

Jag tror att jag har nämnt det tidigare men i april kommer vi träffas med alla musiker, artister och det kreativa gänget för att börja repa, är det något speciellt ni vill veta då? Tävlingar? Frågestunder? Det är toppen om jag får reda på vad ni vill läsa om/se för videor för då har jag en chans att hinna förbereda allting och det är större chans att det faktiskt blir av. Och tills dess, vad vill ni veta då? En intervju med producenten Patrik Krall? Se mer av hur det ser ut på kontoret? Höra historier från tidigare somrar? Det finns inga dåliga idéer, de är bara mer eller mindre lätta att genomföra…men det måste brukar alltid gå att lösa!

Så kom med era önskemål och förslag, antingen i en kommentar eller så kan ni skicka ett mail till emilia@krall.se, så ska jag göra mitt absolut bästa för att uppfylla era önskningar. Den här bloggen är ju som sagt till för er, alla ni fantastiska Diggilooare!

/Emilia