Att göra i Malmö – upplev Diggiloo sommaren 2021!

Funderar ni över vad som händer i Malmö nästa sommar? Kanske är ni på jakt efter spännande aktiviteter i Malmö som gärna får mynna ut i en sen (eller tidig) kväll med kompisgänget eller familjen? Att Diggiloo kommer tillbaka till Malmö Arena sommaren 2021 kommer tveklöst att bli en av säsongens absolut största höjdpunkter – och du: det bästa är att kvällen går att anpassa helt efter vad som passar dig bäst! En mysig kväll med familjen där du kan avrunda när det passar er, eller en helkväll till småtimmarna?

Sommar, sol och bra musik hör ihop på väldigt många sätt, och få upplevelser är så somriga som just utomhuskonserter. Diggiloo i Malmö 2021 erbjuder något för alla, både för dig vars favorit heter Mariette eller Theoz, och för dig som är mer inlyssnad på Tommy Nilsson eller Sarah Dawn Finer!

Diggiloos livekonsert i Malmö utlovar 100% somrig show

Diggiloo är för många sommarens absoluta höjdpunkt, och har numera blivit en riktig sommartradition.

Diggiloos event på Malmö Arena kommer i år att ge dig:

  • Diggiloos shower är för alla som – liksom vi – älskar musik med förstklassiga konserter och evenemang, därför kan du köpa biljett till Diggiloos evenemang på Malmö Arena i hela 4 olika prisklasser.
  • Satsa på en flexibel och prisvärd sittplats längre från scenen där du har uppsikt över hela arenan. Eller varför inte unna dig Diggiloo deluxe, med bästa plats nära scenen och kom dina favoritartister riktigt nära! När du bokar plats till vår främre parkett får du även en välfylld programbok att ta med som minne hem.
  • Oavsett vilken publikplats som passar dig och ditt sällskap bäst, kan vi förstås även detta år utlova en härlig mix av några av våra allra mest folkkära artister som bjuder på en show utöver det vanliga.

Inled semestern med Diggiloo i Malmö! Här kan du köpa din biljett redan idag.