Hestra

Diggiloo besöker Hestra i sommar för att leverera glitter, glamour och fantastisk musik tillsammans med våra mest folkkära artister. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Årets evenemang i Hestra – Diggloo 2 augusti 2024

Om du gillar full fart på sommaren så ska du söka dig till Hestra och Isaberg. Södra Sveriges största bike park med allt som du kan önska dig när det gäller mountainbike. För ytterligare adrenalin finns rodelbanan på räls, hinderbana och höghöjdsbana. Vad passar mer perfekt än att vila musklerna för en kväll och känna draget när landets artistelit och vassaste musiker kör fullt ställ?

Isamon är platsen för den stjärnspäckade konserten

Sveriges största sommarturné rullar in med en fenomenal uppsättning av artister i augusti. Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Liamoo, Elisa Lindström och många fler. Läs mer om årets alla artister här! Det blir en kväll full av häftiga uppträdanden och musikalisk gemenskap. Pop och rock, humor och hits. Och ett sjusärdeles drag.

Upplev showen med barn

Alla barn är förstås mer än välkomna på konserten. Beroende på var och hur du vill sitta finns det flera olika biljetter att välja mellan, och om du tänkte ta med dig barnen kan vi nämna biljettypen ”I det gröna” (ja, den heter så). För om du sitter där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – helt utan extra kostnad! Och om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Var du än hamnar är vi säkra på att du kommer att hitta en plats du gillar. Utöver själva underhållningen har vi hoppborgar och andra kul aktiviteter för barn också.

Det finns även lugnare aktiviteter runt Hestra

• Discgolf
• Äventyrsgolf
• Kanot/SUP
• Fiske