Hestra, Gislaveds Kommun

Det kommer att vara kändistätt vid Isamon i Hestra då vi på Diggiloo kommer dit med vårt fantastiska gäng. Vi kommer bjuda dig på glitter, glamour, skratt och kärlek. Boka dina biljetter nedan!

Fåtal kvar!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Hestra!

Undrar du också vad som händer i Gislaved kommun sommaren 2021? Då kan du sluta leta för vi har svaret. Diggiloo kommer till Isamon i Hestra och bjuder på en förstklassig show med några av Sveriges mest älskade artister så som Jessica Andersson, David Lindgren, Mariette och en efterlängtad comeback av inga mindre än Tommy Nilsson och Per Andersson! Det kommer bli en kväll du sen kommer glömma, så de till att säkra dina biljetter redan idag!

Vi ses i juli 2021!