Väskor och picknick

sommarens stora picknickfest!

Många gäster väljer att boka biljetten Sittplats i det gröna och ta med sig en picknick-korg hemifrån, fylld med allt bl.a. pastasallad, bröd och snacks, att njuta av innan och under showen. Hur härligt är inte det? Nytt för i år är att du behöver packa din picknick i en öppen enhet . Läs mer nedan.

VAD GÄLLER?

VÄSKA
Ingen form av väska eller påse ( oavsett storlek ) är i dagsläget tillåtet att ta med in pga. polismyndighetens beslut. Undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte, dessa väskor kontrolleras vid ankomst.

PICKNICK
Picknick får medtagas, vanligt glas får ej tas med in, endast plast.
Avvikande orter: Rättvik och Höga Kusten där picknick ej får tas med in. 

OBS! Endast ”öppna enheter” är tillåtna att packa i så som korg utan lock, cykelkorg, skrinda eller liknande så att man lätt kan se vad som tas in, se bilder för inspiration.

Så m.a.o. pastasallad, regnkläder, dryck, termos, tröja, filt, picknickstol m.m. är tillåtet.

Ingen form av glas (med undantag för barnmatsburkar), vassa knivar, grill, fyrverkerier eller andra föremål som kan skada andra får tas med in på området.
För allas säkerhet kan din medhavda korg/skrinda komma att bli kontrollerad i entrén under förutsättning att du lämnar samtycke till det, om du inte lämnar samtycke kan det leda till att du nekas entré till Diggiloo.