Karlsborg

Diggiloo kommer till Karlsborg i år igen, sommaren 2024. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Plats på evenemangsområdet 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick på evenemangsområdet innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig brassestolarna eller något annat skönt att sitta på (observera att underlaget inte är gräs) och känn dig som hemma på vårt stora evenemangsområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Plats på evenemangsområdet”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sommarens evenemang i Karlsborg – Diggiloo 4 augusti 2024

Händer det nåt kul i Karlsborg, finns det något att göra? Det är väl klart det gör. I sommar händer det ju något väldigt roligt i Karlsborg – Diggiloo kommer tillbaka för att gunga hela Göta Kanal! 12 av landets hetaste artister med band och kör och massor av skratt och glam. Kom och gör sommaren till en fest tillsammans med oss.

Upptäck årets stjärnbeströdda artistuppsättning

Diggiloo kommer med en spännande samling artister. Andreas Weise, Jessica Andersson, Lucianoz, Elisa Lindström, Anders Bagge, komikern Ann Westin och många fler. Läs mer om årets alla artister här!

Aktiviteter att göra med barn i Karlsborg

På Diggiloo ser vi till att det finns något för alla, och när vi spelar på Göta Kanal har du flera olika biljetter att välja mellan, beroende på hur och var du vill sitta. Om du sitter i den gröna zonen, ”Sittplats på evenemangsområdet”, får du ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du hellre på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare än de vuxnas. Du kommer att hitta en plats att trivas på och med en stol eller filt och något gott att äta är det bara att njuta av musiken och sommarkvällen. På Göta Kanal i Karlsborg har vi dessutom barnaktiviteter som hoppborgar och annat kul, så de yngre lär bli nöjda.

Saker att se i Karlsborg och Göta kanal

• Karlsborgs fästning
• Forsviks sluss
• Den flytande bastun