Kristinehamn

Diggiloo kommer tillbaka till Kristinehamn under sommaren 2024. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

 

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Hitta hit

Spelplats

Stadsparken

Adress

Norra Hamngatan, 681 30, Kristinehamn

Parkering

Parkering finns i närheten av spelplatsen mot avgift, följ skylthänvisning på plats.

Entré

Entré sker från Albinvägen, i höjd med Kristinehamns Skatepark.

Diggiloo – årets evenemang i Kristinehamn 2024

Om du letar efter något att göra i Kristinehamn i sommar behöver du inte leta längre. Det finns kanske andra evenemang på gång i Karlskoga eller andra ställen i närheten, men om du frågar oss finns det inget som mäter sig med när hela gänget från Diggiloo bjuder på en konsert i det gröna i Stadsparken den 9 augusti! Det blir en konsert som bjuder på extra allt med stort artistuppbåd. Du kan passa på att äta något gott under bar himmel och njuta av sommaren och musiken. Köp biljett till någon av de numrerade platserna nära scenen, eller vill du hellre picknicka loss på en egen filt eller stol? Diggiloo är ett event som funkar för alla.

En helkvällskonsert med 12 toppartister

Wiktoria, Anders Bagge, Lucianoz, Andreas Lundstedt och Liamoo är bara några ur den fenomenala uppställningen Diggiloo bjuder på 2024. Läs mer om årets alla artister här!

Gör nåt kul med barnen i Kristinehamn

Och barn är inte bara välkomna till sommarens stora event i Kristinehamn – om du väljer att sitta ”I det gröna” (hela Stadsparken är förstås både grön och utomhus, men biljettypen heter faktiskt så) får varje vuxen ta med sig två barn upp till 14 år utan kostnad. Och för alla andra sorters biljetter är barnens biljetter naturligtvis billigare. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborg och andra aktiviteter för barn.

Visste du detta om Kristinehamns berömda Picassoskulptur?

• En av världens största Picassoskulpturer
• Invigdes 1965
• 15 meter hög
• Väger 35 ton
• Har en yta som håller i 2000 år