Osby

Diggiloo besöker Osby i sommar för att leverera glitter, glamour och fantastisk musik tillsammans med våra mest folkkära artister. Boka dina biljetter nedan!

Fåtal kvar!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Vad händer i Osby i sommar? Diggiloo kommer 13 juli 2024

Det händer alltid saker i Osby på sommaren, men det som kommer att märkas mest 2024 är nog när hela den turnerande underhållningscirkusen Diggiloo drar in på Idrottsplatsen. Det är ju ändå Sveriges största sommarturné och över 3 miljoner människor som sett showerna genom åren.

Årets evenemang – en konsert med landets allra hetaste artister

Det snålas inte med stjärnor när Digiiloo kommer till Osby. Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren kommer alla ta plats på scen. Läs mer om årets alla artister här!

Biljetter som gör det lättare för familjer med barn

På Diggiloo är det viktigt att det finns något för alla. Så utöver alla underhållare har vi även hoppborgar och andra aktiviteter för barn. Tänkte du gå tillsammans med barnen vill vi gärna berätta om biljettypen som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och väljer du istället att sitta på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare än de vuxnas.

Osby har glatt många barn

Visste du att de färgglada träleksakerna från BRIO, som erövrade världen under 1900-talet, kom från Osby? BRIO står för Bröderna Ivarsson i Osby. På Lekoseum i Osby finns BRIO:s historia dokumenterar tillsammans med bygdens kulturarv när det gäller leksakstillverkning.