Oxelösund

Sveriges största sommarturné är redo för er Oxelösund. Det kommer bli en fullproppad show tillsammans med några av våra mest älskade artister och musiker! Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Oxelösund!

Funderar du också på vad som händer i Oxelösund sommaren 2021? Vi har svaret. Njut i fulla drag av de natursköna omgivningarna i väntan på sommarkvällen när den är som bäst – i sällskap av en förstklassig show. Här kommer du utan tvekan att få uppleva en helkväll med Magnus Carlsson, Tommy Nilsson, Jessica Andersson och flera andra av Sveriges älskade artister.

Med andra ord kan du räkna med en härlig småskalig och personlig konsertmiljö – men med storskalig kvalitet på Diggiloos fantastiska show! Nu har du guldläge att ta vara på det absolut somrigaste att göra i juli 2021.

Se till att boka dina Diggiloo-biljetter redan idag – vi ses sommaren 2021!