Oxelösund

Sveriges största sommarturné är redo för er Oxelösund. Det kommer bli en fullproppad show tillsammans med några av våra mest älskade artister och musiker! Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo – sommarens evenemang i Oxelösund 11 juli

Sommar och sol i den underbara sörmländska skärgårdsmiljön. Full fart på havsbaden, bangolfen och kajakpaddlingen. Dessutom njuter stora som små av läckra våfflor. Kan den svenska sommaren bli bättre? Ja, för den 11 juli kommer hela Diggiloo-gänget till Jogersö i Oxelösund. Och inget gör oss gladare än om du sjunger och dansar in sommarnatten med oss.

Årets upplevelse – det händer på Jogersö

Missa inte chansen att få uppleva en 3 timmar fenomenal show med stjärnor som Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström och många fler. Läs mer om årets alla artister här!

Biljetter för hela familjen

På Diggiloo finns det något för alla, och på Jogersö finns det flera olika biljetter, beroende på hur och var du vill sitta. Och om du tänkte ta med dig barnen nämner vi gärna det som kallas ”Sittplats i det gröna”, som inte bara är den picknickdelen av spelplatsen, utan också den avdelning där du får ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du hellre på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Vi är säkra på att du kommer att hitta en plats att trivas på! Och så har vi ju glass, fika, hoppborgar och andra kul aktiviteter för barn, du kan räkna med att alla blir nöjda.

Ett udda utflyktsmål i Oxelösund

Topphemligt till 2003 men numera ett museum. Gömd i berget under naturreservatet Femöre i Oxelösund finns en kärnvapensäker jätteanläggning byggd 1966. Där skulle 70 soldater med tre kanoner försvara mot en storinvasion över Östersjön från Sovjetunionen och Warszawapakten.