Västervik

Ett av Västerviks härligaste evenemang under sommaren 2023. Vad mer kan man begära när Diggiloo åter drar ut på turné? Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Det händer i Västervik – Diggiloo 21 juli

Finns det något bättre ställe i världen än Västervik när sommaren är som vackrast? Går det att tänka sig en bättre sommarkväll än att få se bland andra Anne-Lie Rydé, Maria Sur, Di Leva och Anderas Lundstedt uppträda under bar himmel? Och får man någonsin nog av ledande retoriska frågor? Klart är i alla fall att sommarens roligaste event i Västervik är när den ambulerande festivalen Diggiloo kommer till stan och Gymnasiets idrottsplats den 21 juli för att sjunga och dansa in sommarnatten. Visst ses vi där?

Nåt kul att göra i Västervik med barn

Naturligtvis är alla i familjen välkomna! På Diggiloo finns det flera olika biljettkategorier att välja mellan, och om du tänkte ta med dig barnen kan vi rekommendera ”Sittplatser i det gröna” (som biljettypen faktiskt heter, trots att hela Västervik är grönt). Där får du nämligen ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – helt gratis! Och om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Duka upp picknicken och njut av eventet! Med artister som Nike Sellmar och Daniel Norberg på scen finns det något för alla åldrar, men också hoppborgar för barn.

Camping runt Västervik

Det finns så mycket kul att göra i Västervik i sommar att det nästan är synd att stressa hem eller vidare direkt, eller hur? Du kanske tycker lika mycket om campinglivet som vi? I så fall har vi goda nyheter, för i samarbete med SCR svensk camping och camping.se har vi hittat en massa fina ställen att bo på i anslutning till ställena vi spelar på. Västervik Resort har både camping och stugor, annars kanske KustCamp i Gamleby eller Vimmerby Camping lockar mer? Och vi har ännu fler alternativ, läs mer här. 

Viktiga fakta om Västervik

  • Björn Ulvaeus, känd från Hootenanny Singers, växte upp här.
  • Ingen vet hur en västervik hamnade på östkusten, men det finns inga planer på flytt.
  • Varje år samlas en massa kloka gummor och gubbar för … visfestivalen.

Ta tåget till Diggiloo i Västervik

Läs mer här. 

Hitta till Diggiloo i Västervik

Spelplats

Gymnasiets Idrottsplats, 593 32 Västervik

OBS! Kom i god tid då det finns risk för kö.

Parkering

Det går bra att parkera på Västerviks allmänna parkeringar i stan. Följ gällande parkeringsregler som anges. Läs mer om vart du hittar parkeringar här.

Entré

Entré till spelplatsen sker vid cykelbanan längs Östersjövägen – sväng ner vid gymnasiet mot idrottsplatsen.

Det går bra att gå eller cykla till spelplatsen.