Västervik

Ett av Västerviks härligaste evenemang under sommaren 2024. Vad mer kan man begära när Diggiloo åter drar ut på turné? Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Evenemang i Västervik – Diggiloo 19 juli 2024

Finns det något bättre ställe i världen än Västervik när sommaren är som vackrast? Går det att tänka sig en trevligare sommarkväll än att få uppleva landets främsta artister och musiker uppträda under bar himmel? Även i år blir sommarens roligaste event i Västervik när Diggiloo-turnén kommer till stan och Gymnasiets idrottsplats den 19 juli, för att sjunga och dansa in sommarnatten. Visst ses vi där?

Möt 12 av landets mest älskade artister

Diggiloo ställer upp en bred och varierad uppsättning artister 2024. Liamoo, Wiktoria, Anders Bagge, Jessica Andersson, Lucianoz, komikern Ann Westin och många fler. Läs mer om årets alla artister här!

Något kul att göra i Västervik med barn

Naturligtvis är alla i familjen välkomna. På Diggiloo finns det flera olika biljetter att välja mellan, och om du tänkte ta med dig barnen kan vi rekommendera ”I det gröna” (som biljettypen heter). Där får du nämligen ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – helt gratis! Om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Duka upp picknicken och njut av eventet! På scen finns det något för alla åldrar, men också hoppborgar och andra aktiviteter för barn.

Fakta om Västervik

• ABBAs Björn Ulvaeus växte upp här.
• Här finns 5000 öar, kobbar och skär.
• Känd för sin visfestival som arrangerats sedan 1966