Vetlanda

Vetlandas kanske härligaste evenemang under sommaren 2024, Diggiloo! Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo – sommarens evenemang i Vetlanda 2024

Du kanske undrar vad som händer i vänliga Vetlanda i sommar? En av de största tilldragelserna sker 7 juli. Då kommer hela det stora Diggiloo-gänget och bjuder på en stjärnbeströdd konsert i det fria på Ekenässjöns idrottsplats. Ett evenemang där du får höra flera av landets mest älskade artister, där du kan äta gott under bar himmel och njuta av sommaren och musiken. Du kan välja att sitta på någon av de numrerade platserna nära scenen, eller varför inte ta med egen filt eller stol och ha picknick? Diggiloo funkar för alla.

En konsert med 12 av landets hetaste artister

Sveriges största sommarturné blir bara större och mer populär för varje år. Inte så konstigt när det bjuds på 3 timmar av magnifik musik, humor och hits av stjärnor som Liamoo, Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Elisa Lindström, komikern Ann Westin och många fler. Läs mer om årets alla artister här!

Aktiviteter för barn och hela familjen

Och barn är inte bara välkomna till vårt event i Vetlanda – om du väljer att sitta ”I det gröna” (biljettypen heter så) får varje vuxen ta med sig två barn upp till 14 år utan kostnad. Och för alla andra sorters biljetter är barnens biljetter naturligtvis billigare. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborg och andra aktiviteter för barn.

Kusliga naturreservat i Vetlanda

Vågar du besöka Helvetets håla? Det är ett naturreservat som rymmer en 500 meter lång ravin med nästan lodräta bergväggar. Där ligger också Trollebo portar. Mytomspunna platser med dramatisk natur.