Ett besök på Diggiloos lager

I torsdags så blev det en heldag på kontoret för min del. Eller inte bara på kontoret egentligen för vi tog ju även en tur till lagret i Alingsås. Riktigt häftigt måste jag säga! Det blev en riktig flashback, det mesta fanns där förutom lite kläder och annan rekvisita. Men delar av scenen, alla stolar, Diggiloo-filtar, gamla program, affischer och massvis med annat. Jag tror att jag kanske kan få tag på några Diggilooantikviteter att tävla ut om det finns intresse för det?

Jag åkte alltså dit med vår producent Patrik Krall för att kolla läget egentligen, se hur det ser ut och se vad som finns där. Och det var en hel del vill jag lova! Men just nu var det lite stökigt och inte så mycket aktivitet där. I maj däremot, då kommer det vara full fart och allt ska packas i sina lådor för att komma fram till spelplatserna i tid. Jag ska försöka vara där då så ni får se det ordnade kaoset som kommer infinna sig då.

Det blev även en liten intervju med Patrik och jag fick till och med lyssna på några av låtarna som kommer vara med i sommar. Men det får ni vänta tills nästa vecka för att få läsa om…tills dess får ni lite bilder från lagret!

IMG_7613

Här har vi alla programblad från alla år. Kanske kan bli en rolig tävling?

IMG_7612

Patrik letar lite bland allt gammalt material.

IMG_7614

Känner ni igen lådorna från sommaren?

IMG_7618

Det ska fixas med några nya baracker till sommaren.

IMG_7619

Hylla efter hylla med grejer…

IMG_7620

Och vår hederliga, gamla shop finns självklart på plats också.

Kram på er!

/Emilia