Första akten är klar

Nu är vi nästan helt klara med en genomkörning av första akten. Vilket jäkla drag det blir alltså! Helt sjukt verkligen. Ni har verkligen något att se fram emot. Det blir en salig blandning av svenskt och internationellt, nytt och gammalt, tempo och lugnt, skratt och allvar. En perfekt kombo helt enkelt! Jag tror alla känner sig väldigt nöjda med dagen även om det har varit väldigt intensivt för de flesta. Som tur är har vi fått helt fantastisk mat så vi håller energin uppe. Och tyvärr ser ju alla bilder mer eller mindre likadana ut, för dagen har sett mer eller mindre likadan ut…men imon ska jag försöka locka med dem ut en stund!

Diggiloo_LokaBrunn_16 Diggiloo_LokaBrunn_17 Diggiloo_LokaBrunn_19 Diggiloo_LokaBrunn_20 Diggiloo_LokaBrunn_21 Diggiloo_LokaBrunn_22 Diggiloo_LokaBrunn_23 Diggiloo_LokaBrunn_14 Diggiloo_LokaBrunn_15

Nu är det det dags för Magnus Johansson att spela igenom sin sololåt, det ska bli spännande att höra vilken han har valt att göra i år. För resten av gänget blir det lite dans i någon timma till innan vi är klara för dagen. Så jag vet inte riktigt vad jag ska titta på, Magnus spel eller de andras dans…tror det kan bli kul men på lite olika sätt.

Efter att vi har repat klart för dagen så ska vi faktiskt äta lite kvällsmat tillsammans och sedan hörde jag rykten om att spa-avdelningen här på Loka Brunn ska få besök av hela Diggiloo-gänget. Det känns ju helt okej måste jag säga! Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna få en skymt av dansträningen.

Imorgon blir det ny repdag, då är det dags för akt 2. Kul!

/Emilia