Lasse Holm hälsar från Spanien

Igår fick jag ett sms från Lasse Holm med en uppdatering om läget i Spanien. Han hälsar att de har det jättehärligt och att både väder och stämning är på topp! Han har faktiskt passat på att ”koppla av” lite med bland annat lite golfande och umgänge med vänner. Han skickade med en bild från en golfrunda på Cabopino de Marbella och då hade de ca 23 grader. En perfekt sommardag med andra ord!

Lasse-Holm-Diggiloo-Spanien-2

Och nog ser han nöjd ut alltid…

Dessutom tog han en ”promenad” upp till toppen av Ruta de puerto de Malaga med en 15 kg ryggsäck på ryggen. Han berättar att det är 850 m spikrakt uppför så när de väl kom upp till toppen kunde till och med en vältränad man som Lasse känna hur hjärtat bankade och låren värkte. Inte riktigt lika härligt väder då heller, faktiskt lite småregnigt och bara ungefär 7 grader varmt. Men ändå hade de en mysig picknick på vägen tillbaka till bilen, så det tog hela fyra timmar! Men med en medhavd lunch som bland annat innehöll jamon iberico på gott bröd och en liten flaska rödvin så förstår jag att det var värt att njuta lite på vägen.

Här är en bild längst upp på toppen. Riktigt häftigt om du frågar mig!

Lasse-Holm-Diggiloo-Spanien-3

Kul med en liten update från Lasse från ett vårigt Costa del Sol. Här hemma jobbar vi på med planeringen inför sommaren, det börjar verkligen likna en show nu!

Vi hörs senare i veckan med fler uppdateringar!

/Emilia