Snart dags för kick-off

Jag trodde inte det var dags att träffa allihop förrän i slutet av april när vi ska ha workshop men redan nästa vecka är det äntligen dags för en kick-off med årets artistgäng! Herregud vad tiden går fort…

För min del så bär det av mot Stockholm redan på måndag då vi ska ha ett litet ”event” med vår sponsor Scorett på tisdag förmiddag. Sedan åker vi med gemensam buss till Lejondals slott som ligger i Upplands-Bro på onsdag morgon för att ha två härliga dagar tillsammans. Jag tror det kommer bli en hel del fotograferingar och intervjuer men också lite tid till att faktiskt lära känna varandra och bara ha det trevligt. Bland annat ska vi rida häst och vagn, äta en riktigt festlig middag och jag tyckte jag läste på deras hemsida att de hade pool och relaxavdelning…det kan bli väldigt trevligt det här!

Jag har några idéer om vad jag vill fixa för material till er men har ni några egna förslag är ni varmt välkomna att tipsa mig om dessa. Ju fler roliga grejer vi kan hitta på desto bättre!

Nästa vecka har vi lite fler härliga nyheter som kommer dyka upp…håll utkik efter det!

Kram

/Emilia