Tillbaka till kontoret!

Påskledigheten är över och det är dags att börja koncentrera sig ordentligt på jobb igen. Men vad gör väl det när man jobbar med något så roligt som Diggiloo? Exakt, det gör absolut ingenting! Jag hoppas i alla fall att ni alla fick en trevlig påskledighet och är redo för några månaders jobb igen innan det är dags för vår premiär.

Det har som vanligt varit full fart på kontoret här i Göteborg, det är mycket på gång och många olika produktioner som ska fixas men just nu under påsk har vi faktiskt passat på att vila oss lite. Så vi är mer än redo för att dra igång den här våren nu. Imorgon ska jag faktiskt in till kontoret också! När jag pratar om ”kontoret” pratar jag naturligtvis om Krall Entertainments kontor, produktionsbolaget som håller i Diggiloo. Så vad ska jag göra där imorgon? Ja, dels ska jag prata lite med min kollega Tess som jobbar med det digitala innehållet för Kralls produktioner och det är vi som tillsammans lägger upp en plan för vad som dyker upp här på bloggen, hemsidan, Facebook och så vidare. Så vi ska prata lite om den kommande månaden! Det kan eventuellt vara lite tävlingar och liknande på gång, håll utkik efter det… Jag ska också försöka ta lite bilder på alla som jobbar där inne på kontoret som man vanligtvis inte ser så mycket av just under turnén så att ni får se hjältarna bakom alltihop.

Men främsta anledningen är att jag har äntligen lyckats få tag på vår mycket upptagne producent Patrik Krall och han har lovat mig en intervju om hur läget ligger till just nu! Det börjar ju ändå närma sig så det ska bli spännande att kanske få höra lite detaljer om hur sommaren kommer bli. Jag hörde även rykten om att vi ska ta en tur till Diggiloos lager som ligger i Alingsås. Har ni tur kanske jag hittar något spännande där som vi kan lotta ut… Jag har faktiskt aldrig varit i lagret, tydligen finns ALLT från Diggiloos alla år där! Helt galet!! Kameran ska självklart med så jag hoppas på bildbomb när vi kommer därifrån sedan. Om vi nu åker dit, det var ju inte hundra procent bestämt än. Men jag håller tummarna!!

Nu ska jag förbereda inför intervjun imorgon. Är det något speciellt ni vill att jag ska fråga?

/Emilia