Välkommen till Grebbestad

Ja, nu har vi varit på plats här i Grebbestad några dagar och man kan lugnt säga att vi stortrivs! För er som inte har jättebra koll på Grebbestad kommer här en kort introduktion till platsen där Diggiloo laddar upp och har sin första spelning för sommaren.

En populär sommarort i norra Bohuslän där man kan hitta det mesta, så kan man ganska enkelt beskriva Grebbestad. Det är v med sommarstugor och både svenskar och norrmän har Grebbestad som en vanlig turistort. Idag är det nämligen främst turismen som ger samhället sin inkomst och det finns många restauranger och hotell. En vacker havsmiljö med mysiga butiker och hjälpsamma människor kan ju inte bli fel! Och bara någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand, och det är ju precis där vi befinner oss just nu och där som premiären kommer äga rum på lördag. Med havsutsikten precis utanför fönstret kan det nog inte bli bättre än såhär!

Jag är ju ingen Grebbestad-expert så alla ni som har bättre koll får gärna skriva till mig och skicka bilder så kan vi tillsammans komplettera inlägget så vi kan lära oss mer om den här underbara platsen! Men några bilder har jag lyckats ta i alla fall.

P1000130

 

P1000131

 

P1000136