PREMIÄREN AVKLARAD

Och där gick startskottet på denna Turné, premiären avklarad och nu har vi bara resten kvar, totalt 23 shower. Vi fick en fantastisk dag med sol, glädje, kärlek och skratt! Stort tack till alla er som kom på premiären och kickstartade sommaren med oss, ni gjorde verkligen vår kväll. Några som även gjorde kvällen är ju våra huvudpersoner på scen, vilka talangfulla artister vi lyckats skrapa ihop.

 

VILKA STJÄRNOR

Cimberly – levererade storslagna power-låtar med sin lena och kraftfulla pipa. Jennifer Holliday är inte lätt att mäta sig med men Cimberly, hon gör det, ganska lätt faktiskt! Hon visade oss en pondus och trygghet på scenen som tar år att öva upp, om man inte bara har DET, och det får vi ju bara konstatera att Cimberly har.

Jessica – Vår queen svek oss heller inte denna gång, hon fortsätter att år efter år ge oss käftsmällar som heter duga! Med denna premiär kan vi konstatera att hon glittrar som aldrig förr och hennes kompetens visar sig i allt hon tar sig för på scenen.

Saga – Vårt lilla fast stora energiknippe! Inte en fot står fast i marken, inte en hand ligger stilla på knät och det är svårt att inte ryckas med när hon kliver in i Dolly Partons fotspår och visar var skåpet skall stå.

LIAMOO – Vem levererar som LIAMOO? Han blev veckan innan premiär, pappa för andra gången, GRATTIS! Och vi har väl alla längtat att få höra mellolåten ”Dragon” live igen. Och ett sådant framträdande han bjuder på, nu har låten sjunkit in helt och är ett med LIAMOO, det är ett som är säkert.

Andreas – Allas vår DISCOKUNG! Det finns ingen som Andreas, samtidigt som han bjuder på världens show i gnistrande discoanda sprider han en speciell trygghet när han står på scenen. Han har en ofantlig förmåga att få publiken att känna sig sedda och så var fallet även denna premiär.

Ann Westin – Med sin humor och vassa tunga fick hon publiken att skratta från första stund. Ann har en förmåga att kombinera perfekt komisk timing med självutlämnande skämt som får en att vika sig dubbel, hon träffar mitt i prick. Hon överträffade alla förväntningar, vilket gjorde kvällen till en oförglömlig succé som pricken över i:et.

…OCH DET FORTSÄTTER…

Andreas Weise – Är vår spexiga spelevink, med en komisk tajming på högsta nivå som sjunger rakt in i publikens hjärtan. Han kombinerade humorn med det sköra i sången. Han visar nya sidor och på en bred kompetens, man vill bara ha mer, inte sant?

Elisa Lindström – Finns det något hon inte kan undrar man? Hon levererar dansband, country, pop och så kan hon dessutom spela trumpet! Med sin kraftfulla och fängslande sångröst fick hon publiken att svänga på höfterna men sjöng även rätt in i deras hjärtan. Elisa har sannerligen en förmåga att engagera publiken.

Wiktoria – Klaraste rösten i stan! Den hittar vi hos Wiktoria, och vilka toner hon tar! Vi visste att hon hade en sångröst som kan nå oanade höjder men som hon sjunger. Det går bara inte att sitta stilla eller tyst för den delen, speciellt inte när hon levererar sin gamla mellohit ”As I Lay Me Down”. Och som hon levererar Benson Boones låt Beautiful Things.

Lucianoz – Dansbandskungen som fick chans att visa upp sig från nya sidor, och vi gillart! Otrolig röst han har den killen och som han får publiken att svänga på höfterna, men faktum kvarstår, vem går han och väntar på? Det hoppas vi få reda på denna sommar innan turnén är slut.

Lisa Stadell – Vår dancing queen, som drog med publiken i sina svängar, SÅ hon dansar! Hon gav oss både dans, vacker sång och skratt. Vi får uppenbarligen aldrig nog av Lisa och hennes förmågor och ser fram emot en till lång sommar med hennes härliga skratt och energi.

Anders Bagge – Vår Teddybjörn eller nej, var det sjöbjörn? Han är ju som gjord för scenen, det såg vi ju alla på premiären! Vi tror nog även att han börjar inse det själv. Som han bjuder på sig själv, och med en sångröst av hög kvalité levererar han ballader som inte lämnar ett öga torrt.

Sammanfattningsvis, kan vi med det konstatera att showen och artisterna gjorde succé. Med allt från cowgirls till ABBA vill vi tacka solen, Ronneby Brunn och alla som kom och delade denna oförglömliga kväll med oss!

Nu rullar vi vidare för ett kärt återseende i Ystad och Vetlanda, det blir KUL!

För, det är ju det ni går och väntar på? 😉

 

Väskförbudet – Ingen match för Diggiloopubliken!

Premiärhelgen gick galant och nu har vi rivit av de tre första showerna på sommarens turné. Det var en magisk...

PREMIÄREN AVKLARAD

Och där gick startskottet på denna Turné, premiären avklarad och nu har vi bara resten kvar, totalt 23 shower. Vi...

PREMIÄR – DIGGILOO, SVERIGES GULDKORN

Nedräkningen är total nu när vi räknar timmar till startskottet på denna fantastiska sommar. Det är detta vi längtat efter...

Sista repen inför premiär – Så går det till!

Denna vecka började med att tekniker och ansvariga för hela turnén anlände till Jönköping där rep och genrep kommer att...

Vi presenterar vinnarna

Tävlingen är avslutad och äntligen kan vi presentera vinnarna till alla fina priser. 🥳 Vi reserverar oss för att tävlande kan...

Semesteraktiviteter i Sverige

Vad ska vi hitta på när det är semester? Var ska vi åka? Äsch, det kanske är bättre att ta...

Sommarens konserter i Sverige – Diggiloo, en given tradition!

Sommaren 2024 besöker vi totalt 24 orter med DIGGILOO vilket då innebär 24 konserter runt om i Sverige. Möjligheterna är...

Solen skiner alltid på Diggiloo!

Idag skiner solen på oss när vi tar vårt kaffe i solen! Men det är ju inte konstigt, solen skiner...

Repvecka hos Anders Bagge

Hänger ni med? Tiden är kommen för årets första repvecka. Vi kallar det även workshop, eftersom det är dessa dagar...

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...