Vår udda fågel Thomas Di Leva

Mannen som kanske inte alltid tar den vanliga vägen men som trots det har blivit en självklarhet på den svenska popscenen.  Jag menar vem har inte hört ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” eller någon annan av hans otaliga radiohits och svenska popklassiker? Thomas har ju en fantastiskt speciell röst och ett helt unikt sound och på något sätt är han liksom tidlös… Han sätter ord på det vi alla känner men inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med hopp.

Som Linda pratade om så bytte han alltså namn när han var 14 år, från Sven Thomas Magnusson till Di Leva, som hans mammas flicknamn inspirerade honom till. Han startade sin karriär i gruppen Pillisnorks som egentligen också var en av ledtrådarna, men det tyckte Linda var för enkelt. Men jag måste erkänna att jag inte visste det tidigare…det är det jag tycker är så spännande med mitt jobb, jag får lära mig otroligt mycket nytt och träffa så många härliga människor.

Och en av de härliga människorna är ju då Thomas Di Leva, en person som jag verkligen ser fram emot att lära känna bättre. Från de korta tillfällen jag pratat med honom än så länge så verkar han vara precis som alla säger, en varm, lugn och fantastiskt snäll människa. Så det ska bli jätteroligt att ha honom med under sommaren!

/Emilia