Minnesvärda saker att göra i Malmö – upplev Diggiloo sommaren 2021!

Funderar ni redan nu över vad som finns att göra i Malmö med barn, nästa sommar? Visst vore det perfekt med lite nöjesevenemang i Malmö som gärna får mynna ut i en antingen tidig kväll med familjen – men som också som kan bli till en sen kväll med kompisgänget?
Diggiloo på Malmö Arena sommaren 2021 kommer tveklöst att bli en av sommarens absolut största höjdpunkter – och något av det bästa är att kvällen går att anpassa helt efter vad som passar dig och ditt sällskap bäst! En härlig kvällsutflykt i Malmö med familjen, tillsammans med bra musik och underhållning där du kan avrunda när det passar er, eller en helkväll fram till småtimmarna? Du bestämmer!

Sommar, sol och bra musik hör ihop på väldigt många sätt, och få upplevelser är så somriga som just konserter med riktigt bra musik. Diggiloo i Malmö 2021 erbjuder något för alla, både för dig vars favorit heter Mariette eller Theoz, och för dig som är mer inlyssnad på Tommy Nilsson eller Sarah Dawn Finer!

 

Diggiloos livemusik i Malmö utlovar 100% somrig show

Diggiloo är för många sommarens absoluta nöjeshöjdpunkt, och har numera blivit en riktig sommartradition.

Diggiloos event på Malmö Arena kommer nästa år att leverera, inte enbart fantastisk underhållning, utan också:

  • Diggiloos spelningar är för alla som – liksom vi – älskar musik och förstklassiga evenemang och konserter. Därför kan du i vanlig ordning köpa biljett till Diggiloos evenemang på Malmö Arena i 4 olika prisklasser.
  • Satsa exempelvis på en flexibel och prisvärd sittplats längre från scenen där du har uppsikt över hela arenan. En bit ifrån scenen har du större flexibilitet, samtidigt som du inte riskerar att missa något som händer på scenen. Eller unna dig Diggiloo Deluxe och kom dina favoritartister riktigt nära!
  • Oavsett vilken publikplats som passar er familj eller sällskap bäst, kan vi självklart även detta år utlova en härlig mix av några av våra allra mest folkkära artister, som i Malmö kommer att leverera en sommarspelning utöver det vanliga!

Satsa på något som uppskattas av både barn och vuxna när det kommer till aktiviteter under semestern 2021 i Malmö – här kan du köpa biljetter till Diggiloo redan idag!