Di Leva

Di Leva på Turné med Diggiloo i sommar!

Världsrymden anfaller – och den gör det med kärlek! Diggiloo är stolta över att ha med självaste Thomas Di Leva på årets turné. Ända sedan genombrottet med ”Vem ska jag tro på?” 1987 har rymdblomman från Gävle roat och  utmanat oss – och onekligen fått ett och annat ögonbryn att lyftas. Men med äkta energi och magisk musik har han helt rättvist fått en plats i svenska folkets hjärtan.

Vem ska jag tro på? Di Levas många ansikten

Thomas Di Leva har inte bara spelat Hamlet på scen, varit programledare för barnprogram på SVT och funnits på topplistorna med egna låtar som ”Miraklet” och ”Naked number one”, han har också en lång rad egensinniga covers på meritlistan. Senaste åren har han turnerat med den hyllade föreställningen ”Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie” och gett ut science fiction-popalbumet ”The Hybrids”. Men han hittade ändå plats i kalendern för Diggiloo! Nu ska vi bara få ut honom ur kostymförrådet också, hoppas han lämnar något åt de andra…

Har vi bara varandra? Nej, everyone is Jesus!

I sommar har du chansen att se Thomas Di Leva tillsammans med många andra stjärnor! Han blir en supernova i galaxen Diggiloo bland fixstjärnor som Anne-Lie Rydé, kometer som Liamoo och stjärnskott som Maria Sur, en utomvärdslig upplevelse du redan kan köpa biljetter till! Vi turnerar nästan hela vägen mellan Andromeda och Merkurius, eller åtminstone från Ystad till Höga kusten.