Maria Sur

Diggiloo presenterar Maria Sur

Vi på Diggiloo är stolta och glada att ha med oss Maria Sur på sommarens turné! Maria var sjutton år och en av deltagarna i ukrainska upplagan av The Voice när Rysslands invasion av hemlandet förändrade allt och tvingade familjen på flykt. På plats i Sverige blev Maria och hennes röst både uppmärksammade och uppskattade, och hon har redan hunnit uppträda på insamlingsgalan ”Hela Sverige skramlar”, i Bingolotto – och till och med i Melodifestivalen.

Maria Sur i Melodifestivalen…

Under våren har vi kunnat se Maria tävla i Melodifestivalen med den mäktiga balladen ”Never give up” – en låt som hon känner starkt för: ”Den handlar om mig och min resa” har hon själv sagt. Hon vann sin deltävling i Linköping och gick därmed direkt till finalen på Friends Arena i Stockholm, där hon imponerade igen. Vi på Diggiloo jublar och är stolta över dig, Maria!

…och på Diggilooturnén!

För vi kan inte få nog av Marias röst och starka scenpersonlighet. Och det är vi knappast ensamma om! Därför var det många som gladdes med oss när vi kunde berätta att hon är med oss på turnén i sommar. Hon delar scenen med John Lundvik, Hanna Hedlund, Liamoo och flera andra. Hitta din närmaste konsert och köp biljetter här!