Hanna Hedlund

Se (och hör!) Hanna Hedlund på Diggiloo!

Härliga Hanna Hedlund har gjort många finfina och riktigt roliga roller i både mäktiga musikaler och tunga tv-serier genom åren. Och det är en klockrent kvalificerad komedienn vi har att göra med, för Hanna är faktiskt en av dem som står bakom showerna ”Kort, glad och tacksam” och ”Pernilla Wahlgren har hybris” som hon turnerat flitigt med de senaste åren. Och har du inte sett henne parodiera politiker i Parlamentet eller som skojig skådis i Finaste familjen har du kanske hört henne i Hellenius hörnas husband.

Säker sångerska med körkoll

För i sommar är det så klart sången som står i centrum för Hanna Hedlund, som har haft hundra häftiga grejer för sig med sin starka stämma, som att vinna Körslaget med sin coola karl- och kvinnokör från barndomens Bollnäs (Hanna hör hemma i Hanebo), och vara med i det där månadslånga mediemonstret ni vet, Melodifestivalen. Hon har ställt upp som solo, som Swedish House Wife, samt med sin syster.

Hurra! Hanna Hedlund i vår show

Vi är jätteglada att ha Hanna Hedlund hos oss på Sveriges största sommarturné Diggiloo! Hon kommer att tjusa publiken under varje show med strålande sång och smittande skratt. På scen har hon sällskap av celebriteter som Stadell, Sur, Sellmar och alla andra asbra artister. När kommer vi till din stad? Hitta dina biljetter i turnéplanen.