Nike Sellmar

En idol på turné med Diggiloo – Nike Sellmar

Svenska folket har samlats och enats om ett beslut: Nike Sellmar är vår idol och vi vill bara höra mer och mer och mer! Himla tur då att vi på Diggiloo – alltid i folkets tjänst! – har sett till att vinnaren av Idol 2022 följer med oss ut på turné i sommar så att du kan få njuta av hennes röst live runt om i landet.

Stjärna på uppgång

När Nike Sellmar ställde upp i Idol var hon på god väg att bli färdigutbildad studiomusiker vid Musikhögskolan i Piteå, men nu har både studierna och Norrbotten fått stiga åt sidan, för det händer ju liksom lite annat i Nikes liv just nu … Nämligen skivkontrakt, skrikande fans – och så turnén med Diggiloo förstås. Nike är helt enkelt en av de klarast lysande stjärnorna på artisthimlen i Sverige, och detta är bara början på en lååång karriär. Så passa på att kolla in henne i sommar innan hon lägger resten av världen för sina fötter.

Vill du se Nike? Här finns biljetter

Nike var ensam kvar på toppen när Idol avgjordes, men i sommar är hon i gott sällskap. På turnén ser du också John Lundvik, Liamoo, Anne-Lie Rydé och många andra. Hitta din närmaste konsert och köp biljetter här!