John Lundvik

Diggiloos hjärta slår i takt med John Lundviks

John är en tvättäkta one-man-show. Komplett på alla plan och dessutom en lagspelare av rang. Faktiskt med ett SM-brons i 4 x 100 meter löpning i bagaget, det du. Och friidrott i all ära, men de flesta förknippar nog John Lundvik med rekordvinsten i Melodifestivalen 2019 och låten ”Too late for love”. Det var också där och då han blev ett med hela svenska folket. Resten av Europa ville förstås också ha en del av honom, och han och låten placerade sig högt även i Eurovision song contest. Men han är vår! Särskilt Växjös om man ska vara petig, men vår.

En fantastisk show på turné

Och John Lundvik blev historisk under finalen av Eurovision song contest 2019 eftersom han faktiskt hade med två låtar. Och så säger de att män saknar simultankapacitet … Utöver ”Too late for love” hade han varit med och skrivit Storbritanniens bidrag också. För det är som låtskrivare han jobbat mest, både här hemma och internationellt, men lyckligtvis får vi höra honom sjunga själv ibland också! Så vill du gå på konsert med John Lundvik har du tillfälle nu, för tack vare oss på Diggiloo står han snart på en scen nära dig!

Biljetter till John Lundvik och oss andra

För Sveriges största sommarturné Diggiloo ger sig snart ut på vägarna, och i juli och augusti uppträder John tillsammans med Anne-Lie Rydé, Bruno Mitsogiannis, Hanna Hedlund och ett helt gäng andra fina artister runt om i landet. Hitta biljetter till din närmaste show här.