Ett besök hos Scorett

Igår kväll tog jag tåget mot Stockholm för att nu under förmiddagen möta upp vår turnéledare Ann Lund, Jessica Andersson, Ace Wilder och Linda Bengtzing hos Scorett på Drottninggatan. Scorett är nämligen vår sponsor även i år, något vi såklart är väldigt glada över! Ni minns väl alla fantastiska STENK-stövlar förra året?

Så Jessica, Ace och Linda fick alltså välja ut några par skor var att ha på scenen under sommaren och både Ace och Linda som inte var med förra året valde faktiskt varsitt par STENK-skor. Dessutom några klackar och annat häftigt som kommer bli grymt snyggt på scen! Så det ser vi fram emot att få se.

Det var en väldigt härlig dag och nu laddar vi ordentligt inför morgondagen då vi ska till Lejondal slott med hela gänget. Kul! Då blir det mer uppdatering vill jag lova. Så länge får ni lite bilder från dagen!

Diggiloo-Scorett-Ace-Linda Diggiloo-Scorett-AceWilder  Diggiloo-Scorett-JessicaAndersson   Diggiloo-Scorett-JessicaAndersson3 Diggiloo-Scorett-JessicaAndersson4

Diggiloo-Scorett-LindaBengtzingDiggiloo-Scorett-JessicaAndersson5 Diggiloo-Scorett-AceWilder2  Diggiloo-Scorett-LindaBengtzing2

Diggiloo-Scorett-JessicaAndersson-AceWilder

/Emilia