Frågestund med artisterna

Jag lyckades fånga Ali (från Medina), Linda Pritchard och Per Andersson för en liten frågestund innan middagen på Lejondals Slott i onsdags. Men jag vet inte riktigt hur många frågor det faktiskt blev, speciellt Per har ju en tendens av att sväva iväg lite när man försöker prata med honom. Några frågor lyckades jag få svar på i alla fall!

När jag skrev senast hade vi ju precis fått lite egen tid. Det blev en liten stund i bubbelpoolen för mig, Per och Oscar. Sedan var det dags att förbereda sig för middagen och de avslutande aktiviteterna för kvällen. Det blev en supergod middag som Oscar hade valt ut så det var lite italienska influenser. Mums! Sedan satt vi bara kvar och pratade och lärde känna varandra en stund innan det var dags att sova. Men vilket gäng alltså, det känns som att gruppkemin stämmer riktigt bra så jag tror det kan bli en grym sommar!

Torsdagen hann jag inte ta så många bilder för det var fullt upp med olika övningar, lite sång och andra diskussioner om sommarens show. Vilken sommar det kommer bli! Även Magnus Carlsson har skrivit lite om dagarna på sin blogg, det kan ni läsa här.

Nu börjar vi längta till nästa träff, den blir i Loka Brunn om lite mer än en vecka bara. Kul! Nu är vi verkligen igång.

/Emilia