Daniel Norberg

Från Masked Singer till Diggiloo – Daniel Norberg

Daniel slog igenom stort när han och brodern Emil parodierade Melodifestivalen 2014 och 2015 på Youtube. Humorn och musikaliteten imponerade så pass att han fick vara med och göra en av mellanakterna i festivalen 2017. Det kan förstås också tolkas som att parodierna var för snälla… Sedan har han fortsatt att underhålla oss med humor, musik – och till och med konst! Nu hänger Daniel Norberg med på Sveriges största sommarturné Diggiloo.

230 000 följare på TikTok kan ha fel (men det har de inte)

Komiker i dag arbetar på flera olika plattformar, och även när Daniel Norberg vinner Masked singer eller är ankare i Mumbo Jumbo på TV4 är det de egna sociala medierna som är hans hemmaplan. Med ett av Sveriges största Youtubekonton och nästan en kvarts miljon följare på TikTok kan han kvickt och rappt kommentera, parodiera, imitera och improvisera fram den klockrena humor som gör att vi självklart ville ha med Daniel Norberg i vår show – för det betyder ju att du ska få skratta med (eller möjligen åt … kan vi säga tack vare?) honom i sommar!

Daniel Norberg i gott sällskap på turné

Det är ett urstarkt startfält Daniel ger sig ut på vägarna med i sommar, och du är välkommen! Välkommen att rocka med Anne-Lie Rydé, dansa med Andreas Lundstedt, njuta av Jessica Anderssons röst och rymdkärleksmeditationstranscendera med Di Leva! Och däremellan hinner du skratta med (!) Daniel Norberg, allt på din närmaste show. Hitta den och köp biljetter här!