Full fart framåt!

Då var Melodifestivalen över för den här gången och med facit i hand tycker jag att våra Diggiloo-artister klarade det hela fantastiskt bra i finalen. Jag menar, ett silver till Oscar Zia och en bronspeng till Ace Wilder är sjukt bra ju! Oscar Zia fick ju dessutom högsta poängen av den internationella juryn, väldigt roligt tycker jag. Men vilken härlig final det blev, så många bra låtar och en skön mix av lite allt möjligt. Väldigt lyckat! Nu får vi se fram emot Eurovision där vi visserligen inte har någon av våra artister med men det kanske dyker upp en låt eller två som kommer vara med i sommar? Vem vet… Magnus Carlsson bjuder på lite bilder från lördagen på sin blogg också.

Nu är det i alla fall dags att börja blicka framåt mot den här underbara sommaren igen, idag är det ju till och med lite varmt ute så det längtar i alla fall jag mer än någonsin. Äntligen vår och då är det snart dags! Det är faktiskt bara lite mer än tre månader till premiären, det är ingenting när man tänker efter. Och i april drar repetitionerna igång på riktigt, det är supersnart! Spännande.

Nu är det klart att det är Emanuel Norrby som blir årets kapellmästare också, precis som förra året. En otroligt duktig musiker även om han inte riktigt gillade tävlingarna jag försökte få dem att ställa upp i förra sommaren…vi får väl se om jag lyckas locka med honom i år. Men kul med ännu ett bekant ansikte i gänget!

IMG_4832

Och här har vi honom, mannen, myten, legenden. Emanuel Norrby!

Nu är det dags att planera vidare här borta, vi har lite grejer på gång nu…så håll utkik!

/Emilia