Vilken dagar i Borgholm!

Vilken kväll! Eller vilka dagar kanske jag ska säga…jag har inte hunnit skriva på ett par dagar, det har varit helt fullt upp vill jag lova. Men jag tar det från början istället.

I torsdags åkte vi alltså från Stockholm för att ta oss mot Öland och Borgholm. Det var inte riktigt hela gänget med då, många åkte egen bil eller tog sig på andra sätt till hotellet. Men vi hade en trevlig åktur, det blev lite mobilspelsturnering men mest satt vi bara och pratade. Vi var framme strax efter nio på kvällen och då var det uppdukat med lite grillbuffé och annat gott nere vid spelplatsen. Så då blev det mat med hela gänget, även crew och all annan personal så det var jättemysigt! Men en lugn kväll, vi alla skulle ju upp relativt tidigt och jobba.

Torsdagen började runt tio, då var det lite möten och annat innan vi drog igång repetitionerna vid 12 ungefär. Några små förändringar som gjorts i showen men ingenting stort, det handlar oftast om tempot i låtarna, lite stämmor eller danssteg som måste fixas. Man märkte att det var lite ringrostigt till en början men de kom igång ganska snabbt och då lät det fantastiskt igen. Jag kan inte säga det nog många gånger men vilken jäkla show vi har i år!! Vi repade till strax efter fyra och då var det dags att förbereda sig för insläpp.

Jag har egentligen inte så mycket att säga om själva konserten mer än att vi inte kunde ha fått en bättre utomhuspremiär. Solen sken, stämningen var på topp och alla levererade precis det de skulle. Så väldigt lyckat måste jag säga. Efter giget hade Patrik Krall (producent) och Åsa Nathell dukat upp utanför husbilarna. Det blev en klassisk korvgrillning och lite härligt sällskap. Det var grymt! Verkligen det perfekta sättet att avsluta en lyckad spelning på. När det sedan var dags att gå tillbaka till hotellet var det ett gäng som bestämde sig för att gå till baren och hänga lite mer. Och vad jag vet så blev det ganska sent…jag har hört rykten om både nattbad och bastu. Och vår turnéledare Ann hade vissa problem med att få upp alla i tid till att bussen gick idag…

Tyvärr har jag inte speciellt bra internet så det är svårt att lyckas ladda upp bilder men det får komma efter helgen istället.

Men nu är vi i alla fall på väg till Kristianstad, jag tror snart det är dags för lunchstopp. Skönt, för jag är hungrig! Vi har en superskön buss så folk passar på att ladda upp ordentligt inför kvällens gig. Vi är laddade!

/Emilia