Lasse Holm övar manus

Hej på er!

Det är mycket som ska stämma när man jobbar med ett såhär stort gäng som Diggiloo faktiskt är. Med tolv artister, ett helt gäng musiker, scentekniker, arenapersonal och så vidare. För att inte tala om hela gänget som ligger bakom själva produktionen, producenten Patrik Krall, Lasse Holm och Torgny Söderberg som är medproducenter, regissörerna Sandra Koffner och Lotta Furubäck (som jag skrivit lite om tidigare här), projektledare Helena Sundblad, kommersiell chef Åsa Nathell och alla andra duktiga medarbetare vi har på kontoret. Jag ska försöka ta mig till kontoret nästa vecka och presentera alla som hänger ”bakom kulisserna”, alltså på kontoret. För det är ett gäng som faktiskt jobbar minst lika hårt (om inte hårdare…) för att få till alla produktioner men som inte hyllas nog. Så det ska jag försöka göra nu!

Men nu kom jag visst bort lite från ämnet här…min poäng var att det är svårt att få ihop alla som jobbar med en sådan här produktion och därför träffas egentligen alla för första gången under den ”stora repveckan” som förra året var i Grebbestad och det var första gången som i alla fall jag var med på riktigt. Vissa grupper träffas några gånger innan dess, bland annat har vi ju träff med artisterna och musikerna i april för att börja repa, och vårt kreativa team har ju haft ett antal möten under året. Det är helt enkelt så att alla jobbar på så många olika håll, alla har olika scheman och det är svårt att få till någonting. Jag har hört rykten om någon typ av inspirationsträff men då alla har fullt upp är det svårt att hitta ett bra datum när alla, eller så många som möjligt i alla fall, kan närvara. Så vi får helt enkelt se vad som händer!

_MG_1750

Den i artistgänget som jag har bäst koll på är ju naturligtvis Lasse Holm, jag brukar få en update lite då och då om vad han pysslar med. Och nu är han faktiskt i Spanien igen, precis som han var över nyår. Anledningen till att han åkt dit den här gången är främst för att börja träna manus till Diggiloo. Spännande! Nu är vi verkligen igång. Han ska även träna lite vanligt och passa på att spela lite golf hälsar han. Jag tycker han ska passa på att ta det lite lugnt och njuta också…men han kommer bli kvar i Spanien till början av april, så han borde ha tid för lite avkoppling också tycker jag. Om det är inte jättemycket manus han måste lära sig förstås. Tur att han har några månader på sig! Jag har efterlyst lite bilder från honom, så jag hoppas att det plingar till i mailen snart.

Vi hörs!

/Emilia